Головне

Президент Генгама: "Я бачив сцену війни з шаленими собаками, які хотіли воювати"

27.02.2015 09:08 704 0

Організація матчу в Києві між Динамо та Генгамом в таких умовах безпеки могла мати катастрофічні наслідки для футболу.

Таку думку висловив президент Генгама Бертран Депла, який в інтерв'ю виданню RMC вкрай жорстко пройшовся по відвідуванню його команди Києва в рамках матчу-відповіді 1/16 фіналу Ліги Європи.

"У нас багато гіркоти від результату. Ми не були на футбольному матчі. У нас було 11 героїв на полі, тому що організація матчу в таких умовах безпеки могла мати катастрофічні наслідки для футболу. Те, що я побачив сьогодні, це не футбол. Я бачив сцену війни з шаленими собаками, які хотіли воювати", - заявив він.

"Інцидент з вболівальнимками? Вони не є фанатами, вони - бойовики. Відновити гру і відправити футболістів після цього на поле ... Як можна після такого зосередитися на футболі? Це було вкрай небезпечно. Ми відчували, що потрапили в пастку", - сказав Депла.

Втім, за словами Депла, Генгам вилетів з Ліги Європи справедливо.

"Ми знали, що Динамо - великий європейський клуб, який всі поважають. Варто визнати, що ми поступилися команді, яка сильніше нас", - сказав він.

"Що до інциденту, то ми зв'яжемося з УЄФА, щоб зробити детальний звіт. Ми не можемо про це промовчати. Це неможливо. Я не бачив гру, я бачив війну! Я здивований, що можна дозволити грати в таких умовах", - наводить слова Депла ua-football.com.

Нагадаємо, матч-відповідь 1/16 Ліги Європи між Динамо та Генгамом завершився з рахунком 3:1 на користь киян.

Коментарі ()