Головне

Прем'єр-ліга. 15 тур. Шахтар - Ворскла 3:0. Більшість також не допомогла

28.02.2015 16:00 808 0
Прем'єр-ліга. 15 тур. Шахтар - Ворскла 3:0. Більшість також не допомогла

Осінню частину чемпіонату донецький Шахтар провів досить слабко. Через дві сенсаційні поразки від Зорі і донецького Металурга "гірники" довгий час перебували на третьому місці, і лише в останніх турах перед перервою змогли обійти Дніпро. Завдяки своїй впевненій перемозі у сьогоднішньому матчі над Ворсклою Шахтар скоротив відрив від Динамо до двух очок, однак у киян ще в запасі матч проти Металіста.

Дебют матчу можна записати в актив підопічним Василя Сачка : вже на 2-й хвилині зустрічі перший удар по воротам П'ятова завдав Дедечко, на жаль для полтавського клубу - неточно. Потім приблизно 20 хвилин матчу гра була рівна і без гострих моментів, а вже з другої половини першого тайму за справу взялися господарі поля.

Все почалося з гострого удару від Тайсона, але Богуша врятувала лише стійка. Це був лише дзвіночок, адже через шість хвилин після цього моменту Шахтар вивів вперед Шевчук, який після невдалих спроб Тейшейри та Адріано пробити по воротам таки заштовхав м'яч у сітку гостей. Ворскла оговталася лише за п'ять хвилин до перерви: спочатку небезпечний удар Скляра парирував П'ятов, а ще через чотири хвилини удар Олександра пройшов вже повз ворота "гірників".

Початок другої половини матчу ознаменувався ще одним забитим м'ячем Шахтаря: Ілсіньо викотив передачу на Косту, Дуглас без перешкод пройшов ближче до карного, підробив під ліву і пробив точно у дальній кут воріт Богуша - 2:0. Шанс вирівняти становище для гостей з'явився на 59-й хвилині, коли другу жовту отримав Іван Ордець. Адже після цього Шахтар за власною ініціативою відійшов назад, а Ворскла, природно, заволоділа територіальною перевагою.

Але навіть у більшості команда Сачка попереду виглядала мляво, а за 20 хвилин до фінального свистка і зовсім пропустила фатальну контратаку, яка завершилась третім голом Шахтаря. М'яч на свій рахунок після сольного проходу Адріано записав Тейшейра. Шахтарю цього виявилося достатньо, а Ворскла крім дальніх неточних ударів Чеснакова і компанії нічим не запам'яталася. Як результат, "гірники" на класі розібралися з амбітною Ворсклою, набравши три очки і давши необхідну практику футболістам перед матчем з Баварією.

Коментарі ()