Головне

Прем'єр-ліга. 15 тур. Дніпро - Волинь 5:0. Луцьк без Кварцяного ніяк...

01.03.2015 13:41 882 0
Прем'єр-ліга. 15 тур. Дніпро - Волинь 5:0. Луцьк без Кварцяного ніяк...

Дніпро продовжив успішний старт весняної частини сезону-2014/15, розгромиши у першому матчі чемпіонату України луцьку Волинь. Після вдалого протистояння у Лізі Європи з грецьким Олімпіакосом, дніпряни серйозно окреслили свої наміри на, як мінімум, срібні нагороди УПЛ.

Волинь була розгромлена за всіма статтями. У цей вечір ніхто з лідерів команди - Бікфалві, Матей або ж Бабатунде - так і не продемонстрували те, за що їх полюбляють прихильники цієї команди та хвалять журналісти. Було видно, що лучани не проводили ще офіційної зустрічі у нинішньому році. Водночас, Дніпро входить у новий рік незвично впевнено.

У перший день весни у дніпрян виходило майже все. Підопіні Мирона Маркевича створили стільки моментів, що вистачило б на кілька поєдинків. Та і сама Волинь дозволяла господарям створювати біля своїх воріт усе, що ті хотіли. Натомість, у захисті, як би не жалівся Маркевич, Дніпро відіграв майже на тверду п'ятірку (за п'ятибальною системою, звичайно). Моментів у гостей фактично і не було.

Розпочав розгром Коноплянка, який від центра поля пробіг у штрафний майданчик і пробив повз воротаря у дальній кут. Єдине прикро, що Євген не зміг дограти навіть перший тайм - в одному з епізодів він схопився за спину та попросив заміну. Дніпро на цьому у першому таймі не зупинився й у компенсований час забив вдруге. Дебютним голом відзначився Ксьонз, який замкнув дальню стійку після подачі кутового.

Продовжив свій успішний дебют Павло й у другій половині, коли асистував Каліничу. Ну а справжній апогеєм зустрічі став вихід 20-річного Блізніченка. Для Андрія це було справжнє випробування, яке він склав на "відмінно". А як по-іншому пояснити, що такий молодий гравець у другому своєму матчі у чемпіонаті за основний склад відзначився голом. Дивно, що Мирон Богданович досі не давав йому шансу. Але це, можливо, збіг обставин. У що не хотілося б вірити, а хотілося б побачажати Андрію прогресувати.

Селезньов, який вийшов на заміну на 77-й хвилині, дуже старався забити, але кожного разу Артем Кичак, котрий замінив травмованого Неділька, зробити це йому не давав. Євген так і залишив поле засмученим, адже він єдиний намагався створити небезпеку біля воріт Волині в останні хвилин десять. Інші особливо за рахунку 4:0 уже і не бігли. Зате забив Зозуля. При цьому Роман не дуже радів. Перший гол у сезоні у 15-му турі - не привід для ралощів.

Загалом, Дніпро виграв закономірно. Окрім того, підопічні Маркевича всерйоз заявили про свої наміри на медалі, а то і на срібні нагороди, за які дніпряни ще мають шанс зачепитися. Та і 8 очок від Динамо також можна відіграти.

Коментарі ()