Головне

Прем'єр-ліга. 15 тур. Динамо - Металіст 3:0. Розгром тонучого корабля Курченка

01.03.2015 22:00 735 0
Прем'єр-ліга. 15 тур. Динамо - Металіст 3:0. Розгром тонучого корабля Курченка

У стартовому матчі весняної частини чемпіонату України київське Динамо у зустрічі 15 туру розгромило в Києві Металіст з рахунком 3:0. Ще в недалекому минулому один з лідерів Прем`єр-Ліги перетворюється на команду-статиста. Матч з Динамо через не виплату заборгованості бойкотували провідні гравці команди. У Києві Металіст грав напіврезервним складом. Такий розклад перед матчем давав примарні шанси гостям на позитивний результат на НСК Оліміпійському.

Тим не менш у першому таймі динамівці не зуміли розпечатати ворота Погорілого, який став найкращим гравцем у складі своєї команди. Обороняти свої володіння "сухими" воротарю Металіста вдавалося до початку другого тайму.

Після перерви динамівці серйзоно взялися за гру. Вже на стартових секундах другого тайму ледве не забиває Ленс. Але на 52-й хвилині голландець таки став співавтором голу у ворота Металіста. Після передачі Ленса Беланда відкриває рахунок у матчі. Забивши гол Динамо помітно здало в атаці, а Металіст грав як міг. За всю гру команда Ігоря Рахаєва жодного разу не влучила у площину воріт Шовковського, а ударів у бік воріт Динамо було не більше трьох.

Розгром Металіста господарі оформили в останні 15 хвилин поєдинку. На 79-ій хвилині диво-пас видає Ярмоленко і Буяльський легко поклав на газон Погорілого та забивав вже у порожні ворота - 2:0. Продовжися гра ще з хвилин 30-ть і рахунок став би і зовсім непристойним для харківської команди. Металіст до 70-ї хвилини сильно здав фізично і не рятували навіть три заміни Рахаєва.

Вже на останній доданій хвилині до другого тайму третій гол оформив Євгеній Чумак, який дебютував в основному складі київського Динамо. Другий гольовий пас на свій рахунок записав Ленс, а Чумаку в боротьбі з Іщенком вдалося уміло підставити ногу - 3:0.

Резюме гри таке: Динамо отримало ліниву перемогу, розтранжиривши купу гольових моментів, а Металіст продовжує своє падіння у прірву разом зі своїм біглим власником Сергієм Курченком. Якщо найближчм часом ніхто не візьметься за фінансовий порятунок команди, "то вони усі разбєгутся в різні сторони".

Коментарі ()