Головне

На виборах президента ФФУ Суркіс підтримає Коломойського

05.02.2015 09:41 511 0

Президент київського Динамо Ігор Суркіс підтримує бажання власника Дніпра Ігор Коломойського балотуватися на посаду очільника Федерації футболу України.

Про це Суркіс сказав в коментарі тна телеканалі Футбол 1.

"Він (Коломойський - прим. Чемпіон) же мій колега. Якщо він бачить в собі сили поліпшити стан нашого футболу, то я нормально до цього ставлюся. Бог йому в допомогу в цьому питанні. Себе я не представляю в цій іпостасі, тому мені важко говорити, вийде у нього чи ні. Для того, щоб вийшло, потрібно спочатку виграти вибори, вийти з якоюсь програмою, створити команду.

Не можу не підтримати колегу, який вкладає у футбол гроші, душу, серце. Я можу його критикувати, якщо тільки кривдитимуть мій клуб. А якщо розвиватиметься футбол, то за що критикувати?

Якщо він піде, то я - за. Якщо буде за що, критикувати почну найпершим. Треба передусім зібрати команду професіоналів - те, що не зробив Коньков, - розповів Суркіс.

Також СУркіс н виключив, що Коломойський залишить посаду губернатора і присвятить себе футболу.

"Можливо, Коломойський залишить посаду губернатора і повністю присвятить себе футболу? Мені складно говорити, не знаю його планів. Але якщо він так зробить, буде ще краще, - цитує Суркіса Террикон.

Нагадаємо, що дострокові вибори президента ФФУ пройдуть 6 березня.

Офіційно вже виснули свої кандидидатури Андрій Павелко та Ярослав Грисьо. Вже знялися з перегонів Сергій Харченко та Маркіян Лубківський. Також заявили про свій намір балотуватися Олег Печорний та Владислав Ващук. У ФФУ заявили, що поки Коломойський офіційно не висунув свою кандидатуру на посаду президента ФФУ.

Коментарі ()