Головне

Ліга Європи. 1/8 фіналу. Евертон - Динамо 2:1. Програний бій, але не битва

12.03.2015 23:59 1150 0
Ліга Європи. 1/8 фіналу. Евертон - Динамо 2:1. Програний бій, але не битва

Інколи бувають такі матчі, коли програш - це позитивний результат. Те ж саме стосується першого двобою 1/8 фіналу Ліги Європи Евертон - Динамо. Підопічні Сергія Реброва програли бій, але залишили гарні шанси у битві. Київська комада у матчі з Евертоном заслуговувала як мінімум на нічию.

Битви великого Евертона на вістрі атаки з Лукаку ми так і не побачили. Динамо грало не гірше, а інколи краще. Захист Динамо стійко витримував атаки англійців, а в контратаках цього вечора кияни були дуже небезпечні. Після одного з таких моментів і був відкритий рахунок у матчі. Після подачі корнера Гусєв зіграв красиво і ударом на випередження розстріляв ворота британців.

Після забитого голу Динамо заграло ще більш розкуто, а в Евертона було ще більше проблем у захисті. Ярмленко на пару з Гусєвим завдавали обороні Евертона чимало проблем. На 38-ій хвилині Лукаку легко протаранив захист киян і вивів сам на сам з Шовковським Нейсміта, котрий не схибив. Евертон зрівняв рахунок ще в першому таймі і для Динамо це був сигнал.

У другому таймі Динамо почало грати на утримання рахунку і результат був відповідний. Евертон зумів врятувати цей матч, але крапку у двобої в Києві буде поставлено через тиждень.

У заключній 45-хвилинці Динамо давало грати господарям поля і це використав Лукаку. Після однієї з атак англійців Сілва у власному карному пішов у підкат, і рукою зачепив м`яч. Іспанський суддя Кабальо особливо не вагався і вказав на 11 метрів. З пенальті був влучний саме Лукаку.

Вирвати нічию у Динамо шансів не було, але за результататом двохматчевого поєдинку в команди Сергія Реброва доволі непогані перспективи. Тим більше, що Динамо навіть у виїзному матчі з Евертоном не заслуговувало на поразку.

Коментарі ()