Українська правда

Срна: З Шахтарем сталася футбольна ганьба

Сергей Шемшученко — 12 березня 2015, 08:12

Капітан Шахтаря Даріо Срна попросив вибачення в уболівальників за розгром у матчі з Баварією в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

Також Срна заявив, що Кучер не заслуговува на червону картку у моменті з призначенням пенальті.

"Я вважаю, що там не було червоної картки. Пенальті і жовта. Якщо був пенальті... Але вже пізно про це говорити. Сьогодні не найкращий день для нас. Наскільки ми були щасливі після матчу з БАТЕ, настільки сьогодні усі "убиті".

Знаходимося у важкій ситуації. Я капітан великої команди, великого клубу: у нас відмінний президент, відмінний тренер і відмінні уболівальники. Тому усім нам дуже неприємно.

Просимо вибачення у фанів, тому що сьогодні нас багато людей підтримувало з Донецька, Донбасу, Києва - з усієї України. І сьогодні з Шахтарем сталася футбольна ганьба. Ситуація не красива, але я запевняю усіх уболівальників Шахтаря: ми руки не опустимо, переживемо цей складний період і зробимо все, щоб виправити наші помилки. Зробимо все, щоб фанати пишалися Шахтарем.

Наші справжні уболівальники завжди будуть з нами! Просимо ще раз вибачення за цю неприємну поразку. А взагалі, думаю, матч закінчився після третьої хвилини. Грати удесятьох проти Баварії дуже складно. Вітаю мюнхенців, - цитує Срну офіційний сайт Шахтаря.