Головне

Прем'єр-ліга. 17 тур. Динамо - Іллічівець 5:0. Тренування перед Евертоном

15.03.2015 22:04 819 0
Прем'єр-ліга. 17 тур. Динамо - Іллічівець 5:0. Тренування перед Евертоном

Київське Динамо не зазнало проблем у матчі 17 туру Прем`єр-ліги з Іллічівцем. Один з аутйсадерів чемпіонату протримався без голів 38-м хвилин. За цей час підопічні Миколи Павлова добре оборонялися і навіть в перші хвилини 15-ть краще атакували. Гра Динамо за цей період була лінивою. Тільки ж розпочали працювати фланги, про пас та швидкість згадали Сілва та Антунеш, а Ярмоленко пішов на загострення у карний майданик, гості почали "пливти".

Відкрило рахунок Динамо з пенальті, коли у карному маріупольської команди м`яч ліг на руку Матвеєву. Після бурхливої реакції від Хачеріді суддя здався і вказав на 11 метрів. З пенальті забити для Ярмоленка - це вже була справа техніки, і він не схибив.

Другий тайм мав стати ще більш важким для гостей, оскільки інертна гра киян у перші 45-ть хвилин не могла влаштувати Реброва. Так воно і сталося. Вже на 53-й хвилині голова Приходька була націлена на власні ворота і після севйу від Гальчука, м`яч знайшов верхню частину тілу захисника і залетів у ворота, засвітивши позначку автогол.

Після 2:0 Динамо продовжувало тиснути і провело ще три голи. Класні м`ячі у ворота Іллічівця забивали знову Ярмоленко, Теодорчик та Антунеш.

В команди з Маріуполя також було кілька моментів забити, але не пробили Рибку ні Валєєв, ні Матвеєв. Рахунок же в цій грі міг стати і набагато більшим. Якби власник Динамо грав на ставках, то він міг би ставати будь-яку цифру голів до десяти, і Динамо їх би забило легко. Класи команд Динамо та Іллічівця абсолютно різні.

І якщо за чотири дні до матчу з Евертоном класної репетиції не вийшло, то гарне тренування має піти на користь Динамо і Сергію Реброву, якому варто подумати над складом перед матчами з англійцями.

Коментарі ()