Головне

Ліга Чемпіонів. 1/8 фіналу. Монако - Арсенал 0:2. Для щастя не вистачило одного голу

17.03.2015 23:57 368 0
Ліга Чемпіонів. 1/8 фіналу. Монако - Арсенал 0:2. Для щастя не вистачило одного голу

Лондонський Арсенал продовжив традицію останніх років, коли команда Арсена Венгер не проходить в Лізі чемпіонів далі 1/8 фіналу. Цього разу на шляху "канонірів" стала рідна для Венгера команда - французький Монако. Результат двоматчевої дуелі практично був вирішений в Лондоні, де Арсенал несподівано програв французам з рахунком 1:3.

У матчі-відповідь на диво очікував, мабуть, лише Венгер і воно майже сталося. Арсенал домінував протягом всього матчу і мав більше моментів, ніж два забиті голи. Монако не міг справитися з натиском англійців і ще в першому таймі гості могли забезпечити потрібний рахунок у цій дуелі.

На 36-ій хвилині гол для Арсенала оформив Жиру, який з першої спроби не зумів пробити Субашича, але повторним ударом надіслав м`яч під поперечку воріт з близької відстані. Вже через дві хвилини рахунок міг стати 2:0. Після удару Веллбека круглого з порожніх воріт вибив захисник Монако.

Вже в доданий арбітром час знову момент у Жиру, та після його удару м`яч забрав Субашич. У Монако по-справжньому гольових моментів не було, як не буде їх і в заключні 45 хвилин.

На початку другого тайму Субашичу знову довелося рятувати репутацію Монако. Цього разу страж воріт потягнув м`яч з під поперечки воріт після небезпечного удару Езіла зі стандарту. У відповідь Монако намагався огризатися, але до логічного завершення - удару по воротах, справа доходила зрідка. Десь з хвилини 75-ї Монако вже намагається не видумати велосипед і грає просто - на відбій.

А тим часом Арсенал знову забиває. Після удару Волкотта м`яч влучає в штангу воріт і відскакує до Курзава, котрий помиляється і віддає круглого прямо на ногу Ремзі, який забиває без проблем - 0:2. Арсеналу був потрібен третій гол і команда Венгера була близькою до нього.

На 83-й хвилині супермомент вивести свою команду до 1/8 фіналу турніру втрачає Алексіс Санчес, який з кількох метрів пробивав головою і знову Монако рятує сейв від Субашича, котрому можна давати відзнаку - герой матчу. У компенсовані арбітром п`ять хвилин Монако зуміло відбитися і вже не дало Арсеналу навіть маленького шансу на зміну рахунку в цій зустрічі.

Коментарі ()