Українська правда

Миколаєву знову загрожує зняття очок за борги

Сергей Шемшученко — 26 березня 2015, 17:15

МФК Миколаїв загрожує зняття трьох очок, якщо клуб не погасить борги перед своїм колишнім півзахисником Антоном Голенковим, що залишилися ще з 2012 року.

Про це розповів віце-президент МФК Миколаїв Олег Кірш.

За його словами, від старого керівництва клубу (судячи з усього, екс-президента Анатолія Валєєва - прим.) Залишилися борги по заробітній платі перед рядом футболістів - сума заборгованості сягала 180 тисяч гривень.

Ці гроші свого часу не встиг погасити колишній президент клубу Гурген Оронюк. З цієї суми 83 тисяч гривень заплатили на початку березня, але Голенков зажадав сплатити йому покладені 55 тис.

У підсумку Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України ухвалив, що МФК має погасити борг перед Голенковим.

Кірш каже, що йому вдалося домовитися з адвокатом футболіста і відстрочити виплату до 30 березня. Якщо цього не трапиться, то клуб може позбутися трьох очок, пише niksport.com.ua.

Кірш також зазначає, що завдяки міській владі МФК вдалося розрахуватися з деякими великими боргами - це згадані 83 тисячі і ще 124 тисячі гривень.

Нагадаємо, що Голенков за кілька років виступів у складі МФК зумів стати лідером колективу, але взимку минулого року він перейшов в ФК Олександрія.