Головне

Грозний: "Аруна та Коваль самі виявили бажання грати в Говерлі"

03.03.2015 17:52 350 0

Півзахисник Динамо Лукман Аруна сам виявив бажання виступати на правах оренди за Говерлу.

Про це в інтерв'ю matchday.ua заявив наставник ужгородського клубу В'ячеслав Грозний, який прокоментував для перехід в свою команду на правах оренди гравців київського Динамо Лукмана Аруни і Максима Коваля.

"Ми дійсно цікавилися цими футболістами, і я радий, що вони поповнять склад Говерли. Максим Коваль вже в Ужгороді і тренувався з нашою командою, а Аруна повинен приєднатися до нас в найближчий час", - зазначив він.

"Чудово, що легіонер теж виявляв бажання грати у нас, в команді, де виступають орендовані динамівці. Його агенти, президент Динамо Ігор Суркіс теж були не проти такого варіанту, тому нігерієць до кінця чемпіонату гратиме у Говерлі", - повідомив Грозний.

На його думку, для Аруни це хороший стимул, щоб влітку повернутися в Динамо.

"Упевнений, проявити себе в нашій команді - хороший стимул для нього, щоб влітку повернутися в Динамо. Що стосується Максима Коваля, то він теж сам хотів повернутися до нас. Тепер у нас повний комплект - чотири воротарі", - сказав тренер.

"Максим розуміє, що йому потрібно грати. Тим більше, він в цьому сезоні був заявлений за Динамо і Говерлу, тому в третю команду, згідно з регламентом, уже потрапити не міг. Ми вітаємо практику запрошення гравців в оренду", - розповів він.

За словами Грозного, Говерла також хотіла орендувати Селіна, Цурікова та Таргамадзе.

"Хотіли бачити у себе Селіна, але він вибрав Металіст. Цуріков поїхав в запорізький Металург. Крім того вели переговори по Таргамадзе", - резюмував наставник Говерли.

Коментарі ()