Головне

Товариський матч. Україна - Латвія 1:1. Втрачена перемога

31.03.2015 19:20 697 0
Товариський матч. Україна - Латвія 1:1. Втрачена перемога

Збірна України не змогла обіграти команду Латвії в товариському матчі на Арені-Львів. Домінуючи протягом усієї гри, але реалізувавши лише один свій момент, українці примудрилися пропустити на останніх секундах і втратити перемогу.

Гра розпочалася за тотального контролю нашої команди. Латвійці намагалися чекати свого шансу в контратаках, але до воріт Дениса Бойка в першому таймі вони майже не доходили. В свою чергу Україна раз по раз турбувала голкіпера Колінька, який виручав свою команду після ударів Безуса, Ярмоленка і Федецького.

В другому таймі латвійці почали грати трохи сміливіше, і це ще більше завело нашу збірну. Кількість роботи у голкіпера і оборони гостей збільшилася в рази, але атакам української команди не вистачало останнього удару.

Фоменко вирішив підсилити гру, випустивши Коноплянку, Будківського і Малиновського, але вдруге вразити ворота збірної Латвії Україні сьогодні так і не вдалося. Класні моменти в другій половині були у Тимощука, Федецького, і все того ж Ярмоленка, який сьогодні виконав колосальний об'єм роботи, однак...

В кінцівці гри українські футболісти кинули всі сили на атаку, ослабивши тим самим свої тили. Львів Арена полегшено видихнула після небезпечної атаки гостей на 90-й хвилині, яка завершилася гострим ударом Ракелса, проте вже в наступному епізоді Україна пропустила.

Стандартне положення закінчилося взяттям воріт Максименком, який виграв другий поверх, і вирвав для своєї команди нічию. Незважаючи на те, що збірна України по грі повністю переграла свого опонента, латвійці підтвердили стару футбольну аксіому про те, що грати завжди потрібно до кінця.

Загалом, особливих претензій до команди Фоменка немає. Незважаючи на статус гри, команда намагалася показати змістовний футбол, проте старі проблеми реалізації і гри в обороні нікуди не поділися. Пропущений на останніх хвилинах м'яч в грі з Латвією - маленька прикрість. Однак, у відборі до ЧЄ така помилка може коштувати дуже дорого.

Коментарі ()