Головне

Кубок України. 1/4 фіналу. Зоря - Динамо 1:2. Нервова перемога киян

04.03.2015 15:33 675 0
Кубок України. 1/4 фіналу. Зоря - Динамо 1:2. Нервова перемога киян

Київське Динамо здобуло нелегку перемогу у виїздній кубковій грі із Зорею. Виграючи після першого тайму з комфортним рахунком 0:2, кияни провели нервові наступні 45-ть, і, навіть, могли не втримати переможний рахунок.

Після дуже швидкого старту і млявої гри луганського клубу підопічні Сергія Реброва не стали затягувати з першим забитим м'ячем. Вже на 12-й хвилині Гусєв реалізував пенальті, яке суддя поставив після фолу голкіпера проти Буяльского.

Зоря на пропущений м'яч нічим не відповіла, кияни продовжували контролювати гру, а тому менш ніж через 20 хвилин "шкіряний" вдруге опинився у сітці воріт Полтавцева. Показову комбінацію столичного клубу точним ударом завершив Артем Кравець.

Зоря і на цей м'яч не змогла знайти аргументів, а тому на перерву команди пішли за тотальної переваги Динамо.

Однак, у роздягальні Юрій Вернидуб, схоже, знайшов правильні слова, адже після відновлення гри луганчани показали кардинально інший футбол. У Зорі запрацювали фланги, включився пресинг, команда забрала у суперника м'яч, і тепер у Динамо почали виникати проблеми.

На 51-й хвилині гри один м'яч ефектним ударом головою вдалося відіграти Микиті Каменюці, який покарав Динамо за надмірне розслабляння. Команди включили швидкості, і перед глядачами постала вже зовсім інша гра.

Динамо трохи нервувало біля свого штрафного, господарі намагалися цим скористатися, але забити вдруге їм сьогодні так і не вдалося. Сергій Ребров зробив правильні заміни, випустивши Теодорчика, Чумака і Гармаша, і кияни відвели гру від володінь Олександра Рибки.

Більше того, динамівці мали забивати третій м'яч, проте Ярмоленко після класного пасу Буяльського не зміг реалізувати вихід на побачення з голкіпером.

У підсумку, нервова перемога киян 1:2, яка залишає непогані шанси на те, що матч-відповідь в Києві буде не менш цікавим, ніж другий тайм сьогоднішнього протистояння.

Коментарі ()