Головне

Футболіст СКЧФ: "Чемпіонат Криму не буде представляти собою нічого серйозного"

04.03.2015 14:50 284 0

Виключення кримських клубів з другої ліги Росії і створення Кримської футбольної ліги - це однозначно негативне явище.

Про це заявив екс-півзахисник Севастополя, а нині футболіст СКЧФ Олександр Жабокрицький, який оцінив перспективи чемпіонату Криму. 

"Виключення кримських клубів з другої ліги Росії і створення Кримської футбольної ліги - це однозначно негативне явище, тому що рівень чемпіонату Криму, очевидно, буде слабкішим, ніж друга ліга Росії. Поки ще по Криму нічого не вирішено, але, думаю, що цей турнір буде на голову слабший, може навіть на дві", - зазначив він.

"Що кримський чемпіонат буде собою представляти? Абсолютно нічого невідомо. Офіційні особи повинні приїхати до Криму, подивитися і вирішити в якому форматі проводити цей турнір, але поки ніхто, бачу, не поспішає їхати", - повідомив футболіст.

На його думку, перенесення візиту означає, що це питання не настільки актуальне і важливе.

"Все переносять і переносять візит, значить, це питання не настільки актуальне і важливе. Сумніваюся, що буде щось цікаве - якийсь турнір пристойного рівня, тому що рівень футболу і стадіонів у Криму накульгує", - зауважив він.

"Поки більше нічого сказати не можу - ні в якому форматі, ні коли він стартує. Скоро починається Кубок Криму. Ми поки тренуємося, але не зовсім зрозуміло заради якого турніру", - наводить слова Жабокрицького matchday.ua.

Коментарі ()