Головне

Прем'єр-ліга. 16 тур. Олімпік - Динамо 0:1. Кияни вимучили три очки

08.03.2015 16:40 492 0
Прем'єр-ліга. 16 тур. Олімпік - Динамо 0:1. Кияни вимучили три очки

Київське Динамо здобуло важку перемогу над Олімпіком в 16-му турі Прем'єр-ліги. Маючи чисельну перевагу в одного гравця протягом більшої частини ігрового часу, киянам вдалося вирвати три очки лише на останній хвилині компенсованого часу. Врятував команду Реброва від повторення результату першого кола молодий Микита Бурда.

Загалом, кияни провели не найкращий свій матч, проте потрібний результат все ж здобули. Кадрові проблеми і не найкраща якість газону Олімпійського не дозволили команді Реброва показати швидкісний футбол, а тому ставку було зроблено на контроль м'яча і високі подачі до штрафного суперника.

Що стосується Олімпіка, то команда Романа Санжара перед грандом українського футболу не прогнулася, а намагалася грати у свій футбол. При цьому, Олімпіку вдавалося створювати дуже гострі моменти біля воріт Олександра Рибки.

І навіть вилучення Дорошенка в кінцівці першого тайму не дуже змінило малюнок гри донецької команди. Олімпік намагався пресингувати суперника в центрі поля, контратакувати, а ставити "автобус" в своєму штрафному почав лише у кінців матчу, коли Ребров пішов ва-банк, і перейшов на гру в три форварди.

Динамо провело потужну кінцівку, однак м'яч категорично відмовлявся летіти у ворота суперника. Проте, як говориться, в футболі удача посміхається сильнішому, а тому киянам вдалося пробити оборону Олімпіка в останній своїй атаці. Ярмоленко на техніці пройшов двох захисників і виконав навіс на Бурду, який і приніс важливу перемогу для своєї команди.

З урахуванням результату поєдинку Шахтаря з Металістом, тепер відрив команди Реброва від найближчого переслідувача складає вже сім очок.

Коментарі ()