Головне

Прем'єр-ліга. 16 тур. Карпати - Дніпро 0:1. Робоча перемога Маркевича

08.03.2015 23:13 331 0
Прем'єр-ліга. 16 тур. Карпати - Дніпро 0:1. Робоча перемога Маркевича

Дніпропетровський Дніпро здобув три очки в поєдинку з Карпатами. Єдиного м'яча, забитого Ніколою Каліничем на старті матчу вистачило для того, аби команда Мирона Маркевича святкувала підсумкову перемогу.

Асистентом хорвату під час взяття воріт виступив Бруно Гама, який класно розібрався із захисником і подав на дальню стійку, де Калінич головою поклав м'яч у ворота. Після швидкого м'яча Дніпро віддав ініціативу супернику, але "леви" окрім дальніх ударів більше нічого не могли запропонувати Денисові Бойку.

В другій половині тайму Дніпро аж занадто багато простору віддав господарям, і Карпати на куражі пішли великими силами вперед. Проте, майстерність дніпрян дозволила команді Мирона Маркевича протриматися до фінального свистка, і записати собі до активу важливі три очки.

Дніпро після 16-ти турів всього на один пункт відстає від другого місця і Шахтаря, який напередодні оступився в грі з Металістом. Тепер дніпропетровський клуб цілком може нав'язати "гірникам" боротьбу за зону Ліги чемпіонів.

Хоча, не варто також забувати і про Лігу Європи, де у команди Маркевича попереду матчі з Аяксом, ще є Кубок України, де Дніпро буде грати з Чорноморцем. Чи вистачить команди на ведення боротьби на всіх фронтах - покаже час.

Коментарі ()