Українська правда

Кубок України. 1/4 фіналу. Динамо - Зоря 2:0. Інтрига переноситься на чемпіонат

Сергей Шемшученко — 8 квітня 2015, 20:54

Київське Динамо легко пробилося до півфіналу Кубку України. Після перемоги 2:1 у першій грі підопічні Сергія Ребров у матчі-відповідь знову здолали Зорю. Інтриги у кубковому поєдинку не вийшло. Лише по перших хвилинах Зоря спробувала чинити опір, і це була гра до першого голу киян.

Біло-сині не особливо поспішали з перших хвилин і Зоря трималася до 32-й хвилини. Після розіграшу кутового чудовий ударив вийшов у Беланда, який закинув м`яч за спину Сантіні, поціливши у дев`ятку. У луганської команди за усі 45-ть хвилин моментів біля воріт Рибки майже не було. За два тайми лише один удар у площину воріт та на 39-ій хвилині небезпечний постріл з лінії карного майданчика від Малиновського, коли круглий пролетів поруч зі штангою.

Здавалося, що Зоря особливо не нервує після пропущених голів, а вивчає Динамо на матч 19 туру, який пройде на Великдень знову в Києві. Ребров у цій грі також вдосталь експериментував. У стартовому складі у порівнянні з матчем Чорноморцем було вісім змін і один дебютант на лівому фланзі - Богдан Михайличенко. Новачок зіграв агресивно та з надто великим бажанням, яке іноді заважало.

У заключні 45-ть хвилин малюнок гри не змінився. Зоря ще більш сіла в захист, маючи бажання уникнути розгрому, а Динамо грало у свою гру. Наприкінці матчу Ребров випустив на поле навіть другого форварда Кравця, а Теодорчик міг оформити дубль, але після його удару м`яч приземлився на поперечку воріт. До речі, другий гол в цій Теодорчик також забив ударом головою після пасу від Ленса. Реброву варто давати Теодорчику більше часу грати, оскільки відчуття голу в поляка розвинуто прекрасно.

Після легкої кубокової перемоги тепер на Динамо очікує напружений матч у неділю, 12 квітня, з тією ж Зорею, і це буде битва.