Українська правда

Санжар: "Ми скучили за перемогами"

Сергей Шемшученко — 8 квітня 2015, 17:04

Лінія оборони Олімпіка у кубковому матчі з Ворсклою зіграла організовано і сконцентровано.

Про це заявив головний тренер Олімпіка Роман Санжар, який поділився враженнями від перемоги над Ворсклою, яка дозволила донеччанам вийти в півфінал Кубка України.

"Установка на гру завжди однакова - боротися на кожному клаптику поля. Сьогодні було багато емоцій, адже ми ще не перемагали навесні. Тому всі хотіли виграти, хлопці горіли бажанням, це видно було на футбольному полі", - зазначив він.

"Це був кубковий матч, він відрізняється від чемпіонату, тому було багато боротьби. Ми скучили за перемогами, тому хлопці налаштувалися, вийшли і боролися з першої і до останньої хвилини", - сказав тренер Олімпіка.

За словами Санжара, лінія оборони його команди сьогодні зіграла організовано і сконцентровано.

"Ми знали, що буде багато верхової боротьби, тому ставили завдання поборотися за підбори. Сьогодні наша лінія оборони зіграла організовано і сконцентровано", - зауважив фахівець.

"Тому ми не дали можливість супернику створити багато моментів. Гол Ситника? Ми відпрацьовуємо стандартні положення. Цей епізод на награвався, просто Саша добре відкрився, вбіг і забив гол", - наводить слова Санжара з посиланням на телеканал Футбол 2 matchday.ua.