Українська правда

Луческу: "Не збираюся кидати Шахтар у такій складній ситуації"

Сергей Шемшученко — 8 квітня 2015, 17:31

Мірча Луческу не збирається кидати Шахтар у такій складній ситуації задля власної вигоди.

Про це заявив сам тренер "гірників", який пояснив, чому не поспішає продовжувати контракт з клубом.

"А раптом росіяни образяться і увійдуть в Україну! Чи буде тоді мати значення мій контракт? Хто там залишиться? І що мені робити? Куди відправитися? Додому? Так росіяни і в Румунію увійдуть!", - зазначив він.

"На початку минулого року ми ще грали в Донецьку, на своєму стадіоні. Хто міг подумати, що все перевернеться так радикально і настільки жорстоко? Тому я не будую великих планів і проектів на майбутнє. Хто знає, що Господь нам пошле", - сказав Луческу.

Луческу зауважив, що на поїде в інше місце, щоб бути в кращих умовах.

"Що до контракту: у нас настільки джентльменська угода, що її неможливо не продовжити. Я можу дуже легко продовжити або можу зупинитися. Але я не поїду в інше місце, щоб бути в кращих умовах", - запевнив фахівець.

"Не збираюся кидати Шахтар у такій складній ситуації задля власної вигоди. Я не про неї думаю. Я не робив цього, коли був молодий, і зараз, в нинішньому віці, робити не стану. Я хочу врятувати Шахтар! Б'юся, щоб його прекрасна міжнародна репутація залишалася жива", - заявив Містер.

"Не хочу, щоб цей клуб припинив існування через війну", - наводить слова Луческу Трибуна з посиланням на Sport.ro.

Нагадаємо, 8 квітня повідомлялося, що Луческу продовжив контракт з Шахтарем на один сезон, але гендиректор клубу Сергій Палкін спростував цю інформацію.