Українська правда

Ребров: "Головне - вийти у фінал і там боротися за Кубок України"

Сергей Шемшученко — 8 квітня 2015, 21:39

Чвертьфінальний матч Кубка України між Динамо та Зорею виявився для столичного клубу непростим.

Про це заявив головний тренер київського клубу Сергій Ребров, який прокоментував вихід своєї команди у півфінал турніру.

"Думаю, що всі наші вболівальники залишилися задоволені - ми перемогли і пройшли до наступного кола. Але гра видалася непростою. Перед матчем хлопцям важливо було розуміти, що хоч ми і мали перевагу після першого матчу, але все одно необхідно було зіграти в свій футбол", - зазначив він.

"Наші футболісти намагалися це продемонструвати. Звичайно, були помилки, але вони є у всіх матчах. Головне, що ми пройшли далі", - сказав Ребров.

Тренер Динамо також прокоментував дебют Богдана Міхайличенка.

"Будь-якому футболісту непросто грати перший матч. Вдячний Міхайличенку за гру, яку він показав сьогодні. Богдан віддав всі сили. Щось у нього виходило, щось - ні. Сподіваюся, що у всіх наших молодих хлопців зараз є стимул", - зазначив тренер.

"Підкреслюю, це стосується всіх. Той же Кузик міг сьогодні потрапити в заявку. Сподіваюся, будуть всі наші молоді хлопці прогресувати", - додав Ребров.

За словами Реброва, не має значення, яка команда буде протистояти Динамо на стадії півфіналу.

"Сам півфінал повинен налаштовувати хлопців, і не має значення, яка команда у нас в суперниках. Тим більше, що Олімпік все-таки дійшов до півфіналу. А легше налаштовувати, напевно, на Дніпро - все-таки тоді мова буде йти про багаторічне протистояння, яке проходитиме за повних трибун", - висловив думку фахівець.

"У таких випадках всі футболісти повністю віддаються грі. Сподіваюся, у випадку, якщо нам дістанеться Олімпік, вболівальники також прийдуть на Олімпійський нас підтримати. В цілому ж, для нас немає різниці, з ким грати. Головне - вийти у фінал і там боротися за Кубок України", - зауважив Ребров.

Наставник столичного клубу також прокоментував відсутність Велозу.

"Що з Велозу? На жаль, він на кілька днів полетів до Італії, на обстеження: отримана ним раніше травма ахілла ніяк не проходить, Мігель продовжує відчувати біль", - повідомив тренер.

"Сподіваюся, що Велозу якнайшвидше повернеться на поле, все-таки у нього не така вже серйозна травма. У всякому разі, ми розраховуємо, що вже наступного тижня він почне тренуватися в загальній групі", - підкреслив Ребров, слова якого наводить dynamo.kiev.ua.