Українська правда

Аніщенко: "Постаралися проявити свої найкращі якості"

Сергей Шемшученко — 8 квітня 2015, 22:46

Головний тренер Металіста Ігор Рахаєв не поїхав з командою до Львова через хворобу.

Про це заявив тренер молодіжного складу харківського клубу Андрій Аніщенко, який керував командою у матчі-відповіді з донецьким Шахтарем в рамках Кубка України (0:1).

"Взагалі, більш ніж гідний результат, як ми вважаємо. Склад у Шахтаря був оптимальним. Грали наші хлопці сьогодні з чемпіоном України, з футболістами, які грають у Лізі Чемпіонів. Рівень, якщо бути реалістами, непорівнянний, але робили все, що могли і навіть іноді більше", - зазначив тренер.

"Постаралися проявити свої найкращі якості. Зрозуміло, що десь можна враховувати той фактор, що Шахтар знав, що приїде молодіжний склад, і в підсвідомості футболісти не включали на повну потужність свої якості", - зауважив Аніщенко.

За словами тренера, для молодіжного складу Металіста - це крок для становлення кар'єри.

"Ми своїх хлопців похвалили. Не те, щоб претензій до них немає, але, все ж, більше слів подяки, так як такі ігри - це якийсь крок для становлення їхньої кар'єри. Як в індивідуальному плані, так і загальнокомандному. Природно, результат незадовільний, але якщо брати загалом, то можна бути задоволеним", - зазначив тренер.

Аніщенко також прокоментував відсутність головного тренера Ігора Рахаєва.

"Все нормально. Він трохи прихворів напередодні від'їзду. Було прийнято колегіальне рішення керівництва і головного тренера, що на цей матч поїде молодь і за відсутності головного тренера сьогодні керували ми", - наводить слова Аніщенка прес-служба Металіста.