Українська правда

Чигринський про своє вилучення: Це ганьба для будь-якого футболіста

Сергей Шемшученко — 9 квітня 2015, 08:55

Захисник Дніпра Дмитро Чигринський, який був вилучений у матчі-відповідь Кубка України з Чорноморцем вибачився перед уболівальниками, тренерами одеського клубу та Яворським, до якого проявив агресію.

"Передусім, хочу вибачитися перед футболістом, перед усіма уболівальниками. Напевно, виправдання бути не може таким діям. Це ганьба для будь-якого футболіста. Після того, як я віддавав передачі, він тричі йшов жорстко в коліно, і після третьої такої ситуації я не стримався.

Не збираюся виправдовуватися, але хочу, щоб і мене зрозуміли. У мене було стільки ушкоджень останнім часом, і грубість вибила з рівноваги. Буквально відразу, після того, як мені показали картку, я заспокоївся, підійшов до нього, вибачився і сказав, що так не слід робити. Ще раз хочу вибачитися і перед тренерами Чорноморця.

Яворський казав, що діяв без наміру і не хотів нанести мені ушкодження. Сподіваюся, так і є. Мені зараз складно оцінювати ситуацію. Піддався емоціям, а так не можна, - цитує Дмитра офіційний сайт Дніпра.