Українська правда

Алієв буде грати на першість Львівської області?

Сергей Шемшученко — 9 квітня 2015, 11:36

Відразу після Великодніх свят, 15 квітня, українських фанатів приголомшить сенсаційна звістка: футболку аматорської команди Рух, що представляє містечко Винники під Львовом, одягне гравець міжнародного класу Олександр Алієв.

За даними "Високого Замку", президент ФК Рух, підприємець Григорій Козловський підписав з Алієвим контракт на три місяці. Очевидно, саме у Винниках 30-річний Алієв вирішив підтримувати форму - перед тим, як відчиниться трансферне вікно на міжнародному футбольному ринку.

Власник тютюнової фабрики, пивоварні, ресторанного комплексу "Святослав", "Гранд-готелю", футбольної команди-чемпіона Григорій Козловський каже, що працює, аби його рідні Винники "гриміли на всю Україну". "Ми підписали мега-зірку! - зізнався бізнесмен. - Ви будете у приємному шоку, коли дізнаєтеся, хто вона..."

Очікується, що свій перший офіційний матч за Рух Алієв зіграє 19 квітня на стадіоні імені Богдана Маркевича, коли винниківські "рухівці" прийматимуть "Погонь". А прем’єрний виїзний матч Алієва припаде на 26 квітня — цього дня зірку побачить футбольний Самбір.

Деталі контракту не розголошуються. Однак спортивні експерти прогнозують: Алієв, який у дагестанському Анжі щомісяця заробляв близько 100 тисяч доларів, у Винниках отримуватиме не менше трьох тисяч "зелених".

А мешкатиме відомий гравець, швидше за все, в одному з "люксів" винниківського комплексу "Святослав", який належить Козловському. Готуватиметься Алієв до матчів на спортивній базі Винників, де свого часу із задоволенням розминалися гравці Металіста, Дніпра.