Головне

Ліга Чемпіонів. 1/4 фіналу. Ювентус - Монако 1:0. Все вирішиться за тиждень

14.04.2015 23:46 735 0
Ліга Чемпіонів. 1/4 фіналу. Ювентус - Монако 1:0. Все вирішиться за тиждень

Туринський Ювентус здобув перемогу в першій грі 1/4 фіналу ЛЧ з Монако. Єдиний м'яч Артуро Відаля, забитий з пенальті, визначив переможця сьогоднішньої гри, проте залишив відкритим питання стосовно команди, яка вийде до наступного кола.

Незважаючи на те, що Монако ще при жеребкуванні вважалося найбажанішим суперником з усіх можливих, команда Жардіма сьогодні відійшла від свого оборонного стилю, і намагалася грати з Юве у відкритий футбол. На початку гри монегаски в атаці виглядали навіть потужніше свого суперника, однак Феррейра-Карраско і Мартіаль свої моменти не змогли реалізувати.

Проте, на рівних з господарями грати у Монако вийшло не довго. В середині першої сорокап'ятихвилинки Стара Синьйора повністю захопила ініціативу, і на перерву туринці пішли з майже подвійною перевагою у володінні м'ячем. Господарі створювали моменти, але також в першій половині пробити Субашича їм сьогодні не вдалося.

Відкрити рахунок туринському клубу вдалося лише на 58-й хвилині після того, як Карвалью порушив правила у своєму штрафному. Відаль холоднокровно реалізував пенальті, і після цього Ювентус віддав супернику ініціативу. Монегаски ж стали піднімати темп гри, і у італійців почали з'являтися проблеми.

Гості великими силами йшли вперед, але навіть вихід Бербатова на підсилення атакуючого потенціалу бажаного результату не приніс. Джиджи Буффон в рамці воріт свого клубу відіграв надійно, залишивши свої ворота сухими. Як і Даніель Субашич, який більше сьгодні не пропустив.

У підсумку, мінімалка від Ювентуса, яка залишає хороші шанси на вихід у півфінал для обох команд. Доля переможця цієї пари буде визначена за тиждень в Монако на стадіоні Луї II, де Ювентусу буде не легко, адже монегаски на очах своїх фанів кинуть всі сили на штурм.

Коментарі ()