Головне

Ліга Чемпіонів. 1/4 фіналу. ПСЖ - Барселона 1:3. Як фанера над Парижем

15.04.2015 11:23 941 0
Ліга Чемпіонів. 1/4 фіналу. ПСЖ - Барселона 1:3. Як фанера над Парижем

Справажньої битви у чвертьфіналі Ліги чемпіонів ПСЖ - Барселона так і не вийшло. Каталонці легко переграли у Парижі підопічних Лорана Блана і майже забезпечити собі місце у півфіналі турніру. У разі чого, ПСЖ доведеться забивати у Барселоні три голи. А при нинішній грі обох команд - це нереально.

У Блана в цьому матчі вистачало кадрових проблем. Через дискваліфікацію не могли зіграти Ібрагімович, Вератті та травмований Мотта. До того ж вже на самомом початку гри був замінений через ушкодження Тіагу Сілва і вийшов Давид Луїс. Форма бразильця залишала бажати кращого і два м`ячі від Суареза в цій грі він може додати у свій пасив.

ПСЖ з перших хвилин намагався діяти на контратаках і збити темп Барселони. Якщо з темпом щось вийшло, гра проходила повільно, то з іншим у французів були великі проблеми. Барселона домінувала на полі, гра проходила для каталонців дуже легко і в півсили. На 18-ій хвилині Мессі видав гарний пас на Неймара і той не схибив, вийшовши на сам з Сірігу. Так гості відкрили рахунок у поєдинку.

У ПСЖ моментів у перші 45 хвилин майже не було за виключенням епізоду на початку матчу, коли по м`ячу не влучив Пасторе, пробиваючи з кількох метрів. Ще в першому таймі стійку воріт ПСЖ перевірив Мессі.

На початку другого тайму ПСЖ спробував тиснути, але на гол не награв, а ось Барселона забила ще двічі. Суарез, про якого забули в першому таймі, оформив протягом 12 хвилин дубль і майже вирішив питання з матчем-відповіддю у столиці Каталонії. Ставка на Кавані в цій грі від Блана не спрацювала. Форвард здебільшого втікав від офсайдів і в другому таймі в нього вийшов лише один удар, коли ворота Барселони врятував від голу Тер Штеген.

Наприкінці матчу іспанці могли ще збільшити рахунок, а ось ПСЖ для поновлення інтриги не вистачило одненького голу, хоча у цьому матчі на два м`ячі господарі так і не награли.

Коментарі ()