Головне

Ліга Чемпіонів. 1/4 фіналу. Порту - Баварія 3:1. Ляпас для Гвардіоли

16.04.2015 00:05 849 0
Ліга Чемпіонів. 1/4 фіналу. Порту - Баварія 3:1. Ляпас для Гвардіоли

Мюнхенська Баварія Пепа Гвардіоли програла перший матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. У виїзній грі з Порту німці не показали свого звичного футболу, за що були покарані. Підсумкові 3:1 - не смертельний, проте і не надто оптимістичний рахунок для червоних напередодні матчу-відповіді на Альянц Арені.

Перший тривожний дзвіночок для мюнхенців задзвенів уже в першій атаці суперника на 2-й хвилині, коли після обрізки захисту Джексон Мартінес вийшов сам на сам і був збитий у штрафному Мануелем Нойером. Пенальті взявся виконувати Куарежма, який зробив це більш ніж впевнено - 1:0.

Пропущений м'яч на старті трохи вибив з колії гравців німецького клубу, а тому вони ніяк не могли налагодити контроль над м'ячем. Як наслідок - черговий провал в обороні, і Куарежма, вискочивши тет-а-тет з Нойером, вдруге змусив трибуни Драгау святкувати.

Після такого ляпаса Баварії нічого не залишалося, як спробувати заспокоїти гру, і взяти м'яч під свій контроль. Порту був не проти такого розвитку подій, а тому ближче до середини першого тайму команда Гвардіоли не просто вирівняла гру, а й змогла відіграти один гол. Алькантара зіграв на випередження після прострілу Боатенга, і розписався у воротах Фабіано.

Рахунок 2:1 влаштовував німецький колектив, але ніяк не "драконів", які з самих перших хвилин другого тайму почали активніше пресингувати суперника. Баварія під тиском продовжувала багато помилятися, і третій м'яч Джексона Мартінеса, як і два попередні, став наслідком невдалих дій команди Гвардіоли в обороні.

В кінцівці гри Порту відійшов всіма силами до свого штрафного, однак мюнхенці не спромоглися на фінальний штурм, завершивши гру на підступах до штрафного Фабіано. Після першого матчу шанси на вихід до наступного кола залишаються в обох команд, проте в "драконів" вони набагато кращі.

Коментарі ()