Головне

Луческу заборонив орендованим гравцям Зорі грати з Шахтарем

16.04.2015 11:02 590 0

У матчі 20 туру Прем`єр-ліги п`ятеро орендованих гравців Зорі не зможуть грати з Шахтарем.

Таке рішення головного тренера Шахтаря Мірча Луческу.

"Ми звернулися з листом в донецький клуб, висловили прохання дозволити орендованим футболістам грати проти Шахтаря. І ось до нас надійшов лист, де написано, що п'ятьом гравцям Зорі заборонено виходити на поле в матчі з Шахтарем. У цей список потрапили: Алекандр Караваєв, Максим Малишев, Руслан Малиновський, Філіп Будківський, Андрій Тотовицький. Їм, ще раз повторю, заборонено виходити на поле в матчі з Шахтаром. Інакше послідують санкції, встановлені орендним контрактом.

І в порядку, не знаю, як це виразити, кепкування чи що, вказано: голкіпери Микита Шевченко і Рустам Худжамов можуть грати в цьому матчі. Хоча, як відомо, Рустам Худжамов знаходиться в розташуванні Шахтаря на відновленні після травми, а Микита Шевченко, тільки приступив до тренувань, знову ж таки, після отриманої травми. І цей факт відомий головному тренерові Шахтаря.

Рішення про заборону приймав Мірча Луческу. Це в його компетенції. Ми учора кілька разів розмовляли з керівництвом клубу, але головний вирішив так, - цитує генерального диретора Зорі Сергія Рафаїлова офіційний сайт луганського клубу.

Коментарі ()