Головне

Луческу: "У парі Динамо - Фіорентина я бачу киян у півфіналі"

16.04.2015 17:12 296 0

Одна українська команда точно проб'ється у фінал Ліги Європи.

Таку думку висловив головний тренер Шахтаря Мірча Луческу, який в інтерв'ю сайту fiorentina.it прокоментував майбутні матчі Динамо та Дніпра в 1/4 фіналу Ліги Європи, а також оцінив їх подальші перспективи на євроарені.

"У парі Динамо - Фіорентина я бачу киян у півфіналі. Чому? У них є досвід міжнародних матчів, це важливий фактор на таких стадіях турнірів. Те ж саме відноситься до Дніпра в їхньому протистоянні з Брюгге, так було в матчі Сампдорії і Металіста чотири роки тому", - висловив думку тренер.

"Можливо, я забігаю вперед, але одна українська команда точно проб'ється у фінал", - зазначив Луческу.

За словами румунського фахівця, Динамо серйозно додало за останні роки.

"Динамо серйозно додало за останні роки, у них є тренувальна база відмінного рівня, чого Фіорентина не має. Кістяк команди формують її вихованці - Рибалка, Сидорчук, Бурда, Кравець, Буяльський - і іноземні гравці, такі як Драгович, Віда, Велозу", - сказав Луческу.

"І, звичайно, Ярмоленко. Це футболіст міжнародного класу. Він володіє рядом хороших якостей, він атлетичний, має хорошу техніку і швидкість. Але його можна вивести з гри досить просто, тому що він передбачуваний. Ярмоленку не вистачає фантазії на полі, і це його головний мінус", - додав Луческу, слова якого наводить Трибуна.

Коментарі ()