Головне

Прем'єр-ліга. 20 тур. Зоря - Шахтар 1:4. Команди Вернидуба вистачило лише на перший тайм

18.04.2015 13:00 802 0
Прем'єр-ліга. 20 тур. Зоря - Шахтар 1:4. Команди Вернидуба вистачило лише на перший тайм

Луганська Зоря трохи зіпсувала настрій Шахтарю у матчі 20 туру Прем`єр-ліги. Вистачило команди Юрія Вернидуба лише на першим тайм. Луганська команда чітко грала в захисті і небезпечно контраткувала. Забила Зоря вже на другій хвилині гри. У власному карному майданчику м`яч влучив в руку Кривцову і суддя вказав відразу на 11 метрів.

З пенальті пробив Любенович у кут воріт і вивів команду вперед. Після пропущеного голу Шахтар не зумів відразу відігратися, а Зоря вдало оборонялася і небезпечно контратакувала. У гірників у першому таймі моментів практично не було, а ось номінальні господарі мали ще кілька нагод забити гол. Наприкінці першого тайму Шахтар таки зумів зрівняти рахунок вже в доданий арбітром час. Після кількох рикошетів Кривцов вдало підставив голову, і Левченко цього разу не врятував Зорю.

На початку другого тайму Зоря довго не давала розігратися підопічним Мірча Луческу. Трималася Зоря довго, аж до 68-ї хвилини. Після кількох змарнованих моментів відзначився Тейшейра. Через три хвилини Шахтар зробив рахунок вже 1:3. У штрафній збивають Срну і Адріано з пенальті пробиває у кут воріт.

Після третього пропущеного голу Зоря здалася і видихнув нарешті Мірча Луческу. Ближче до завершення матчу Тейшейра робить рахунок 4:1 і на цьому все скінчилося. Тейшейра зробив індивідуальний слалом в карний майданчик Зорі і з кута воротарського пробив низом у кут воріт.

В результаті Шахтар отримав вольову перемогу, а Зоря дала бій гірникам. Будь у Зорі в складі орендовані гравці Шахтаря, результат міг бути зовсім іншим.

Коментарі ()