Головне

Прем'єр-ліга. 20 тур. Волинь - Динамо 1:3. Нервова перемога Реброва

19.04.2015 22:25 1058 0
Прем'єр-ліга. 20 тур. Волинь - Динамо 1:3. Нервова перемога Реброва

Київське Динамо здобуло нелегку перемогу в Луцьку над місцевою Волинню. Команда Вітілія Кварцяного показала відмінний футбол в першому таймі, проте провалила другу половину, і як наслідок - програла 1:3.

Господарям вдалося дуже швидко відкрити рахунок. Вже на 6-й хвилині Віда зіграв рукою в своєму штрафному, і Швецов не роздумуючи вказав на одинадцять метрів. Удар з точки виконував Ерік Бікфалві, який перехитрив Олександра Шовковського, пробивши точно по центру.

Кияни після пропущеного м'яча почали нервувати, і як наслідок - дуже багато помилялися в обороні, і майже нічого небезпечного не створили біля воріт Шуста в перші 45-ть. В свою чергу, Волинь могла забити другий, однак удача була на стороні команди Реброва, і м'яч після удару Еріка і рикошету від ноги одного із захисників влучив у стійку.

Переломним моментом у грі став початок другого тайму, коли в штрафному луцького клубу голкіпер Волині збив Андрія Ярмоленка. Проте, Швецов у цьому епізоді пенальті не поставив. Крім цього, суддя показав Ярмоленку жовту картку за симуляцію, і тепер через перебір попереджень вінгер киян пропустить наступну гру команди з Шахтарем.

Після цього Динамо почало грати більш агресивно, і вже за 10-ть хвилин кияни мали зрівнювати рахунок, проте Ярмоленко з трьох метрів не влучив у порожні воротра. Правда, антигероєм гри Андрій сьогодні аж ніяк не став, у підсумку реабілітувавшись перед уболівальниками.

А зрівняли рахунок кияни на 66-й хвилині, коли Кравець виграв повітря після навісу Сілви і класно поклав м'яч головою у кут воріт. Кияни упіймали кураж, і вже за дві хвилини той же Кравець відзначився після передачі з флангу від Ярмоленка. А ще за 240 секунд "хлопчик зі 130-го кілометра" видав розкішний пас на Буяльського, який в падінні через себе забив не менш шедевральний гол.

У підсумку, перемога Динамо, яка залишає багато питань по грі команди напередодні виїзду до Флоренції, і українського "класико" з Шахтарем. 

Коментарі ()