Головне

Луческу: Діяли проти дуже хорошої команди. Зоря виглядає досить агресивно

19.04.2015 00:08 385 0

У Шахтарі чекали від двобою з луганською Зорею нелегкої гри, адже у суперників дуже хороша команда.

Про це на прес-конференції заявив головний тренер донеччан Мірча Луческу, якого цитує офіційний сайт клубу.
 
"Важка гра. Я, до речі, чекав, що вона буде нелегкою. Ми діяли проти дуже хорошої команди. Видно її ріст у чемпіонаті України. Завдяки тим результатам, яких Зоря домоглася останнім часом, відчувається, що у неї є ентузіазм, що відбивається на матчах", - сказав він.

"Команда виглядає досить агресивно, з хорошим обсягом та організацією гри. Тому складно було забити доти, поки вони трохи не здали. Ми створили дуже багато моментів, крім тих, що реалізували. Думаю, перемога цілком заслужена", - додав фахівець.

Хоча, як зазначив Луческу, далася перемога дуже складно, і "гірники" домоглися її тільки наприкінці матчу.

"Ми не повинні були у першому таймі грати верхом проти такої команди, як Зоря, - з її центральними захисниками. Проти команди, яка захищалася великою кількістю футболістів. Потрібно було грати низом, швидкими передачами, щоб розкрити їхню оборону", - зауважив Містер.

"Ми створили кілька моментів, але, на жаль, пробачили суперника. Були виходи один на один... Але не будемо забувати, що ми забили після флангових передач у штрафний майданчик, коли розширили оборону суперника", - підсумував він.

Нагадаємо, Луческу заборонив орендованим гравцям Зорі грати із Шахтарем.

Коментарі ()