Головне

Ліга Чемпіонів. 1/4 фіналу. Баварія - Порту 6:1. У футбол грають усі, а виграють німці

21.04.2015 23:48 1027 0
Ліга Чемпіонів. 1/4 фіналу. Баварія - Порту 6:1. У футбол грають усі, а виграють німці

Баварія не дала засумніватися у словах своїх гравців, які після першого матчу чвертьфіналу Ліги чемпіонів з Порту заявили, що для них не складе великих проблем забити на Мюнхені-Арені мінімум два голи, щоб пройти далі в турнірі. Після поразки в Португалії з рахунком 1:3 Баварію у Німеччині не критикував лише лінивий. Не звертав на це уваги лише Хосеп Гвардіола та сама Баварія, якій доводиться нині грати без своїх лідерів в атаці - Роббена та Рібері.

Те що Порту буде несолодко в цій грі, то розуміли усі. Але Баварія в першому таймі просто знищила гостей. Порту закрився на свої половині поля, а мюнхенці методично розхитували захист суперника. Без голу у власні ворота підопічні Лопотегі протрималися не довго - до 14-ї хвилини. Поклав початок розгрому Порту Алькантара, який забив ударом головою. До речі, перші три м`ячі у ворота Порту залетіли саме після ударів головою.

У першому таймі воротар Порту Фабіано витягав м`яч з власних воріт ще чотири рази. У гостей шансів в атаці не було, вони були розтерті в порошок, розчавлені німецькою машиною, і навіть зрідка доходили до карного Баварії.

Така б здавалося неминуча інтрига після першого матчу між цими командами була абсолютна знищена командою Гвардіоли. Другий тайм вже був не такий багатий на голи.

Баварія знову атакувала, а португальці вже грали, як давав суперник. Десь з хвилини 65-ї Баварія зменшила натиск і в результаті почали з`являтися моменти в Порту, а на 74-й хвилині Джексон Мартінез забив гол-престижу. Мав шанс Мартінез і трохи поновити інтригу в цій грі. Через кілька хвилин після забитого м`яча форвард Порту пробив поруч зі штангою.

Але протугальского дива, як це було на Драгау, не сталося. На 87-й хвилині Порту залишається в мешості, а надалі після чудового удару зі стандарту Хабі Алонсо рахунок став 6:1 на користь Баварії. Після цього голу все стало на свої місця і німецькі уболівальники отримали чудову нагоду святкувати прекрасну перемогу улюбленої команди.

Коментарі ()