Головне

Ліга Чемпіонів. 1/4 фіналу. Реал - Атлетико 1:0. Півфінал від Чічаріто

22.04.2015 23:48 669 0
Ліга Чемпіонів. 1/4 фіналу. Реал - Атлетико 1:0. Півфінал від Чічаріто

Мадридський Реал у важкому протистоянні з Атлетико на Сантьягу Бернабеу оформив вихід до півфіналу Ліги чемпіонів. Єдиного м'яча Чічаріто вистачило для того, щоб не лише поповнити список учасників 1/2 фіналу, а й перервати серію з восьми матчів, у яких вершкові не можуть перемогти "матрацників".

Напередодні гри у обох команд були кадрові втрати, проте у Реала вони були більш суттєвими. Через травми "вилетіли" Модрич, Бензема та Бейл, а Марсело пропускав гру через дискваліфікацію.

Незважаючи на те, що Королівський клуб більшість ігрового часу володів м'ячем, так просто підібратися до воріт Облака їм не вдавалося. Атлетико грамотно побудував свою гру від оборони, при першій ліпшій можливості намагаючись втікати у контратаку.

Проте, незважаючи на доволі конкурентний футбол при повній ігровій перевазі суперника, команді Сімеоне в кінцівці банально не вистачило психології, за що вона у підсумку і поплатилася.

Переломним моментом у грі стала друга жовта Арда Турана, яка залишила "матрацників" у меншості. За 15 хвилин до завершення ігрового часу гості перейшли на повну гру від оборони, проте не змогли втримати нічийний рахунок, і перевести матч в додатковий час.

На 87-й хвилині Роналду з флангу після пасу Хамеса увійшов до штрафного, протягнув м'яч через захисників і віддав його на Чічаріто, якому і вдалося пробити словенського голкіпера Атлетико. У гостей вже не було ні сил, ані можливостей змінити хід зустрічі, а тому вони залишилися за бортом змагання.

Таким чином, Реал продовжує шлях до Берліну, де "вершкові" можуть стати першою командою, яка захистила трофей в епоху Ліги чемпіонів. І в першу чергу виконання цього завдання дуже важливе для тренера клубу Карло Анчелотті, чутки про відставку якого останнім часом з'являються все частіше.

Коментарі ()