Головне

Ліга Чемпіонів. 1/4 фіналу. Монако - Ювентус 0:0. Нічия, що виводить до піфіналу Стару Синьйору

22.04.2015 23:55 499 0
Ліга Чемпіонів. 1/4 фіналу. Монако - Ювентус 0:0. Нічия, що виводить до піфіналу Стару Синьйору

Туринський Ювентус став черговим півфіналістом Ліги чемпіонів, обігравши за сумою двох матчів французький Монако. Після мінімальної перемоги в Турині, що була досягнута завядки сумнівному пенальті, у грі в Монако голів взагалі не було забито. Стара синьйора зробила ставку на захист і здобула потрібний для себе результат у маловидовищній грі.

Монако в цій зустрічі потрібно було забивати будь-що і команда Жардіма постійно атакувала ворота Буффона. Але саме гольових моментів біля воріт італійців було не більше пари. Ювентус в атаці також не виблискував хоча мав куди більший потенціал. Цього вечора італійці розучилися грати в нападі. Не йшли паси в Пірло, не бігав Тевез та Мората. Класиче катеначчо відчув на собі Монако.

У другій 45-хвилинці на поле вийшов Бербатов, який був активний в атаці, але також нічого не зумів зробити проти Кьєлліні, Бонуччі та Барцальї. Ювентус грав просто і навіть дуже просто. Ніяких комбінацій, нуль пресингу і проста гра на відбій. Причому, це ніяк не турбувало сам Юве, який грав у типовий футбол Іллічівця чи Говерли в чемпіонаті України.

Не вистачило Монако навіть на завершальний штурм воріт. На досвіді Ювентус довів гру для потрібного результату для виходу до півфіналу Ліги чемпіонів. До речі, за весь матч Монако 12 разів бив по воротах Буффона, а Юве лише 5 разів. Ударів же в площину воріт було по одному від обох команд

Коментарі ()