Головне

Ліга Європи. 1/4 фіналу. Фіорентина - Динамо 2:0. Кияни не знайшли аргументів у Флоренції

24.04.2015 00:42 1277 0
Ліга Європи. 1/4 фіналу. Фіорентина - Динамо 2:0. Кияни не знайшли аргументів у Флоренції

Київське Динамо не змогло створити диво у Флоренції. Після прикрої нічиєї в київській грі, на Артеміо Франкі підопічні Сергія Реброва не знайшли аргументів, які б могли підтвердити їхні амбіції на вихід до наступного раунду.

Як і прогнозувалося, фіалки з перших хвилин пішли забивати швидкий гол. І, по правді кажучи, вже в перші 10-ть хвилин могли робити рахунок 5:0, або і 7:0. На стороні киян сьогодні було просто неймовірне везіння, підкріплене вдалою грою Олександра Шовковського, а тому пропустило Динамо по такій грі не так вже і багато.

Ближче до середини тайму Фіорентина знизила свою атакувальну активність, і динамівці почали вирівнювати гру. Проте, зусиллями Джермейна Ленса в парі з головним арбітром, кияни дуже швидко опинилися в ситуації, яка зводила шанси на успіх до неможливого.

На 40-й хвилині Ленса збивали в штрафному фіалок, проте суддя розцінив цей епізод як симуляцію, і вилучив голландця, показавши йому другу жовту. В цьому епізоді докоряти Ленсу абсолютно не доречно, адже повтор чітко показав, що контакт між його ногою і ногою захисника був. Але необов'язкова картка Джермейна на 14-й хвилині у підсумку стала вирішальною в грі.

Граючи у меншості кияни тим більше не змогли нічого запропонувати супернику. Більша частина другого тайму пройшла за сценарієм першої половини з повним контролем м'яча господарями, і великою кількістю небезпеки біля воріт Шовковського.

У заключні 10-ть хвилин гри Динамо пішло з останніх сил на штурм, і, навіть, могло отримати за це винагороду. Проте, єдиний класний момент біля воріт Нето взяттям воріт не завершився, так як Олег Гусєв не чекав, що м'яч прилетить до нього на дальню стійку після чи то удару, чи скидки від Хачеріді.

У свою чергу, фіалки, які в кінцівці відійшли до своїх воріт, уже в доданий арбітром час змогли забити другий м'яч. Скориставшись тим, що Динамо оголило тили, Варгас вийшов на ворота Шовковського і пробив українського ветерана.

У підсумку, Динамо провалило матч-відповідь і вибуває з Ліги Європи. Але, якщо дивитися на перспективу, то у команди Реброва є непогані шанси на те, щоб не лише повторити, але і покращити своє цьогорічне досягнення в Європі у наступних сезонах.

Коментарі ()