Головне

Ярмоленко: "Навіть коли ми грали в рівних складах, моментів ми не створювали"

24.04.2015 11:22 345 0

У поразці Динамо від Фіорентини у матчі-відповіді не варто знаходити виправдання в суддівстві.

Про це після матчу з Фіорентиною заявив вінгер київського клубу Андрій Ярмоленко.

"З Фіорентиною довелося важко, трохи "повозили" нас. Причому як до вилучення, так і після. Вилучення Ленса? Повторів моменту я ще не дивився. Я не розумію суддів, які в таких важливих іграх у спірних моментах відразу показують друге попередження і вилучають гравця", - зазначив він.

"М'яч залишався у Фіорентніни, просто продовж гру... Суддя повинен тримати нитку гри", - додав Андрій.

На думку Ярмоленка, не варто знаходити виправдання в суддівстві.

"Тут не варто знаходити виправдання в суддівстві. Навіть коли ми грали в рівних складах, моментів ми не створювали. Домовлялися грати як вміємо, але щось не виходило", - сказав він.

"Сталася ситуація схожа на перший матч, коли "опускалися" і змогли відбирати м'яч у гравців Фіорентини тільки на своїй половині. Суперники відчували себе вільно в такій ситуації", - зауважив Ярмоленко.

Ярмоленко також запевнив, що справа була не в фізичних кондиціях команди.

"Справа не в фізичних кондиціях. Самі бачили, що і на 90-й хвилині зустрічі ми всі побігли вперед. Сили у хлопців були. Десь не можемо розібрати і накрити всіх гравців", - сказав футболіст.

"Когось залишаємо вільним, і відразу у нього з'являється м'яч. У Фіорентини своя тактика, десь підлаштуватися під неї нам не вдалося", - наводить слова Ярмоленка офіційний сайт Динамо.

Коментарі ()