Головне

Стеценко: Наполі - сильний і небезпечний суперник, з яким буде цікаво зустрітися

24.04.2015 15:25 413 0

На півфінальній стадії єврокубків слабких суперників не буває, тому про якісь пріоритети для Дніпра до жеребкування говорити не доводилося.

Так результати жеребкування Ліги Європи прокоментував генеральний директор дніпрян Андрій Стеценко, якого цитує офіційний сайт клубу.

"Насамперед, хочу подякувати нашій команді за нове історичне досягнення у єврокубках. Дніпро ще ніколи не добирався до півфіналу на міжнародній арені, і нам дуже приємно, тим більше у нинішній непростий час, подарувати уболівальникам цю радість", - сказав він.

"Усі розуміють, що, як не банально звучить, на цій стадії слабких суперників не буває, тому про якісь пріоритети до жеребкування говорити не доводиться. Ми були готові до будь-якого жереба", - додав директор клубу.

За словами Стеценка, враховуючи нинішню стадію турніру, він думає, що у гравців вже не може бути ні боязні, ні недооцінки суперника.

"Багато хто пам'ятає матчі з Наполі, які були кілька років тому. Відтоді у цій команді відбулися зміни. Зокрема, немає вже Кавані, який тоді забивав нам голи та був безумовним лідером", - заувжаив він.

"Але незважаючи на це, команда залишається сильним і небезпечним суперником, з яким буде цікаво зустрітися", - підсумував Стеценко.

Коментарі ()