Головне

Срна: Знаємо, що стадіон у Львові буде вболівати за Динамо

24.04.2015 15:49 733 0

У майбутньому поєдинку української Прем'єр-ліги Шахтар - Динамо Арена-Львів буде вболівати на київську команду.

Про це заявив капітан "гірників" Даріо Срна, якого цитує офіційний сайт донецького клубу.
 
"Ми не стільки скучили по матчах такого рівня, скільки по Донбас-Арені, де хочемо проводити свої поєдинки. Тому що на нашому рідному стадіоні на кожну гру приходить 35-40 тисяч чоловік. Сподіваємося, все налагодиться, і ми повернемося додому", - сказав він.

"Що стосується недільної зустрічі - ми готові, готові до боротьби. Знаємо, що стадіон буде вболівати за Динамо, - нічого, не вперше. Команда готова до цього. У нас хороший настрій, будемо битися до кінця. Все-таки переможець чемпіонату ще невідомий", - додав футболіст.

За словами Срни, добре, що і Шахтар, і інші клуби з Донбасу зберегли провідних футболістів, зберегли національний чемпіонат.

"А у неділю - дербі, і ми будемо битися. Так, зараз Динамо дійшло до 1/4 Ліги Європи, але ж це не найкращий їхній результат. У Реброва трохи інші виконавці, ніж у Блохіна, він молодий, хороший тренер", - зауважив він.

"Вважаю, що сьогоднішнє Динамо сильніше минулого, але це потрібно підтвердити підсумками сезону. Скасування дискваліфікації Ярмоленка зараз коментувати не буду, скажу про це після матчу", - підсумував Срна.

Коментарі ()