Головне

Степаненко: У Львові у чемпіонаті завжди вболівають проти нас

24.04.2015 16:24 142 0

У Львові у чемпіонаті України завжди всі вболівають проти Шахтаря, крім переселенців з Донецька та дітей.

Так вважає півзахисник донеччан Тарас Степаненко, якого цитує офіційний сайт "помаранчево-чорних".

"Фізично динамівцям буде важко у майбутньому матчі, тому що у них був непростий поєдинок з Фіорентиною, до того ж важливу роль відіграють перельоти. Ми по собі знаємо, яке це - постійно виходити з літака на гру. У цьому плані у нас буде перевага", - сказав він.

"Ми знаємо, що будуть вболівати за Динамо. У Львові у чемпіонаті України завжди вболівають проти нас, крім переселенців з Донецька та дітей. Нашу команду підтримують тільки у Лізі Чемпіонів. Це нормально. Думаю, що 80% глядачів будуть за киян", - додав гравець.

За словами Степаненка, у клубі спокійно сприйняли скасування дискваліфікації Андрія Ярмоленка.

"Що тут зробиш? Є відповідні органи, які приймають такі рішення. Правильно це чи ні, судити не нам. Не хочеться, щоб, у разі невдачі Динамо, говорили, що це все витівки Шахтаря і так далі", - зауважив він.

На думку хавбека, Мірча Луческу не дарма постійно наполягає на зміні формату чемпіонату, щоб було більше ігор високого рівня.

"Нас чекають дуже хороші поєдинки: з Динамо, потім два матчі з Дніпром. Завдяки таким зустрічам ми подивимося, наскільки готові", - підсумував Степаненко.

Коментарі ()