Головне

Прем'єр-ліга. 21 тур. Дніпро - Іллічівець 1:0. Вистачило і одного

26.04.2015 19:26 1016 0
Прем'єр-ліга. 21 тур. Дніпро - Іллічівець 1:0. Вистачило і одного

Останнім часом Мирону Маркевичу вдавалося успішно проводити ротації в основному складі своєї команди. Несподіванкою стала тільки втрата очок з Металістом. У Дніпра попереду дуже важкий графік, а тому тренеру доводиться знаходити баланс між запасними та основними гравцями. Не став виключенням і матч 21-го туру проти Іллічівця. На лаві запасних після перемоги у Києві над Брюгге залишилися Руслан Ротань, Євген Коноплянка, Віталій Лучкевич, Артем Федецький, Євген Селезньов, а голкіпер Денис Бойко навіть не потрапив в заявку на матч.

Вже з самого початку матчу Дніпро прибрав ініціативу до своїх ніг , втім до 15-ї хвилини моментів особливих у господарів не було. На 15-й хвилині дніпряни провели першу гостру атаку і забили гол: Блізніченко після феноменальної передачі на хід від Шахова видерся фактично 1 на 1 з голкіпером і вистрілив під поперечку воріт Іллічівця. Як потім стало відомо, гол Андрія став єдиним у протистоянні цих команд. Після голу маріупольський клуб дещо зарухався, спробували прошити Лаштувку здалеку Валєєв та Чурко, однак чеський голкіпер надійно діяв на лінії. На останній хвилині забивати другий гол мав Шахов, але його удар з дальної відстані пройшов поруч зі стійкою воріт Гальчука.

У другому таймі роботи у голкіпера Іллічівця додалося. Активізувався Нікола Калінич, який декілька разів гостро загрожував воротам маріупольського клубу. На старті другої половини гри хорват не зміг головою замкнути флангову передачу від Шахова, а через десять хвилин нападник Дніпра не зміг пробити Гальчука з гострого кута. У середині тайму Іванов вирішив освіжити склад команди Коноплянкою, Селезньовим та Федецьким. Євген вступив гру фактично одразу, але з його ударом низом з-за меж карного парирував Гальчук.

Згодом відразу ТРИ вбивчі нагоди не зміг реалізувати Калінич. Хорват запоров три виходи 1 на 1. У двох перших епізодах врятував команду явний mvp матчу Гальчук, а вже на третій доданій нападник Дніпра після класної передачі від Федорчука примудрився з метрів семи пробити вище воріт. В результаті Дніпро здобув мінімальну перемогу. Вона дозволить команді Маркевича , у разі програшу Шахтаря у матчі з Динамо, зрівнятися з "гірниками" за кількістю очок і розділити другу сходинку турнірної таблиці УПЛ.

Коментарі ()