Головне

Санжар: "Карпати сьогодні були командою"

26.04.2015 21:10 508 0

У донецького Олімпіка останнім часом нема організованості, нема колективу, нема духу.

Про це заявив головний тренер Олімпіка Роман Санжар, який прокоментував розгромну поразку своєї команди у матчі 21-го туру УПЛ з львівськими Карпатами.

"За те, в що ми перетворилися і як ми граємо останнім часоми – соромно. Нема організованості, нема колективу, нема духу. Зате є дуже багато індивідуальних помилок. Було враження, що ми задавлені, через це помилялися в простих ситуаіях і не виконали те, про що домовлялися", - зазначив він.

"Замість того, щоб грати щільно і агресивно, ми грали з дірами. Уже з перших хвилин я почав шуміти на бровці, бо бачив, що команда робить не те, про що ми говорили. Маса грубих помилок. Хочеться привітати Карпати, які сьогодні були командою. Молоді хлопці горіли, хотіли, добивалися. Я їх вітаю", - сказав Санжар.

За його словами, команда вже готується до нового сезону.

"Якщо ж про нас говорити, то ми вже сьогодні готуємося до нового року. Задачу, яку ставили перед нами, ми вже виконали, але з такою грою в майбутньому у нас будуть проблеми", - зауважив фахівець.

"Якщо ми не проведемо аналіз власних помилок, якщо не вирівняємо нерівності, то у нас будуть проблеми", - підкресли Санжар, слова якого наводить офіційний сайт Карпат.

Коментарі ()