Головне

Суркіс: "Нехай Палкін перестане марити. Я з ним дискутувати на цю тему не буду"

27.04.2015 17:16 587 0

Динамо визнавалося взагалі найвищим платником податків у Києві.

Про це заявив президент київського клубу Ігор Суркіс, який відповів гендиректору Шахтаря Сергію Палкіну на фінансові звинувачення в несплаті податків.

"Пан Палкін не працює у фінансових органах. Ми йому відповімо на нашому сайті, скільки сплачуємо податків. А якщо в них більше грошей з якихось причин, і вони можуть платити своїм футболістам більше грошей, ніж київське Динамо, то це їхня справа.

"Я можу дискутувати з Рінатом Ахметовим, Палкін - це не мій рівень. Наскільки правдива інформація про зарплати футболістів, яка нібито становить 900 доларів? Нехай Палкін перестане марити. Я з ним дискутувати на цю тему не буду. Нехай до Клименка звернеться, колишнього Міністра доходів і зборів України, і запитає в нього, які податки всі роки платили в київському Динамо, - сказав Суркіс.

За його словами, Динамо визнавалося взагалі найвищим платником податків у Києві.

"Ми визнавалися взагалі найвищим платником податків у Києві. Палкін хоча б цим поцікавився. І в сукупності взяв усі податки, які ми платимо. Динамо - єдиний клуб, який платить по два мільйони гривень за землю, яка нам не належить, кожен місяць, підкреслюю, ми платимо по два мільйони за оренду землі, на якій знаходиться стадіон, де ми не граємо", - зауважив президент Динамо.

"І це на протязі 20 років. Так, зараз ця сума в доларах менша через курс, але ми також продовжуємо платити", - запевнив Ігор Михайлович.

На думку Суркіса, не можна висмикувати щось з контексту, потрібно поважати своїх супротивників

"А я хотів би поцікавитися, скільки Шахтар платить за оренду свого стадіону, хоча вони там грати не можуть. Це стосується й інших клубів. А ми продовжуємо платити", - заявив він.

"І ми просили в кожної київської влади, щоб нам зробили знижку, тому що тут немає ніякої комерції, проводяться спортивні заходи, але нам ніхто на зустріч не пішов. Не можна висмикувати щось з контексту, потрібно поважати своїх супротивників", - наводить слова Суркіса dynamo.kiev.ua.

Коментарі ()