Головне

Кубок України. Олімпік - Динамо 0:0. Невеселі нулі на Лобановського

29.04.2015 22:19 918 0
Кубок України. Олімпік - Динамо 0:0. Невеселі нулі на Лобановського

Київське Динамо не змогло перемогти Олімпік в першій грі 1/2 фіналу Кубка України. В поєдинку, який мав відбутися на стадіоні Баннікова, проте через ультиматум київських фанів пройшов на стадіоні Лобановського, команди показали силовий футбол з мінімумом моментів, і без забитих м'ячів.

Після жеребкування всім було зрозуміло, хто буде фаворитом цієї пари. А той факт, що Олімпік в чемпіонаті останні сім зустрічей програв (половину з яких із розгромним рахунком), зводив шанси команди Санжара до мінімуму. Однак, донеччани максимально налаштувалися на Кубок, і втретє в сезоні попусували нерви тренерам і уболівальникам киян.

Моментами підопічні Санжара навіть перегравали виснажених іграми з Фіорентиною і Шахтарем динамівців, проти яких зіграла явна недооцінка суперника. Перший же момент у грі створив Кадимян, який міг забивати, проте Рибці вдалося ногою врятувати свою команду.

До середини тайму столичному клубу вдалося відвоювати ініціативу, однак окрім контролю м'яча, більше нічого супернику підопічні Реброва не змогли запропонувати. У перерві тренерський штаб Динамо вирішив освіжити центр поля, випустивши Рибалку, і гра у киян пішла трохи веселіше.

Проте, до реальних моментів біля воріт Махарадзе справа доходила дуже рідко. Дьємерсі Мбокані, якому Ребров довірив місце на вістрі атаки киян провів дуже слабкий матч, а тому вже навіть вихід Ярмоленка і Велозу потрібного результату не приніс.

У свою чергу Олімпік непогано діяв на контратаках, використовуючи тактику дальніх ударів. Ближче до завершення гри підопічні Санжара почали грати по результату, і змогли до фінального свистка залишити свої ворота "сухими".

Заради справедливості  відзначимо, що Динамо навіть на пристойний фінальний штурм не змогло награти. В кінцівці у киян і взагалі здали нерви, свідченням чому вилучення Буяльського, який залишив свою команду догравати зустріч у меншості.

Як підсумок, переможець пари визначиться в другі грі, яка відбудеться за три тижні на Олімпійському.

Коментарі ()