Головне

У Динамо жаліються, що фанатів клубу не контролюють СБУ та МВС

30.04.2015 15:22 496 0

Сергій Мохник в інтерв'ю телеканалу "Футбол 1" зізнався, що ультрас "біло-синіх" не контролюються ні клубом, ні будь-якою іншою структурою.

Про це сам заступник генерального директора київського Динамо заявив після першого півфіналу Кубку України проти донецького Олімпіка.

"Ультрас, фанати, вболівальники нікому ще нічого не диктували. Вони можуть висловити свою позицію, але однак є органи, які приймають рішення. І всі ці рішення, у будь-якому випадку, приймаються за погодженням усіх сторін", - сказав він.

"І знаєте, урок з цієї історії повинні винести всі: і ФФУ, і Прем'єр-ліга, і клуби. Ситуація справді погана. І гру ми почали на три години пізніше. Це урок для всіх", - додав Мохник.

За його словами, коли вночі у київський клуб звернулися представники Олімпіка, то з ультрас була розмова до чотирьох годин ранку.

"Робота з уболівальниками ведеться, але зрозумійте: їх ніхто не контролює - ні клуб, ні СБУ, ні МВС. Такі реалії", - сказав він телеканалу "Футбол 1".

Нагадаємо, матч Олімпік - Динамо довелося переносити, бо фанати киян, на думку керівництва донецького клубу, могли влаштувати безлади на стадіоні імені Баннікова.

Зазначимо, що таку реакцію у фанатів викликало несподіване рішення керівництва донецького клубу підняти ціни на квитки на цей матч з 30 гривень до 150 грн.

Коментарі ()