Головне

Павелко може запросити Шевченка працювати у ФФУ

07.04.2015 10:00 349 0

У Федерації футболу України не виключають можливості працевлашитування в структурі екс-гравця збірної України Андрія Шевченка.

Про це в коментарі Сегодня заявив президент ФФУ Андрій Павелко.

"І Шевченко, і Тимощук, й інші лідери українського футболу неодмінно будуть нашими партнерами і друзями. Яким це буде формат - робота в комітеті збірних, стратегічній раді при ФФУ або інше - покаже життя, спілкуватимемося.

Бажання має бути взаємним, наскільки я знаю, воно є. Але поки конкретних переговорів не було. Анатолій, приміром, ще пограє. Андрій закінчив тренерські курси, з ним потрібно говорити, як би він бачив співпрацю. Усім знайдеться робота. Лужний, приміром, вже включений у виконком ФФУ.

Найголовніше, щоб не поширювалися розмови, ніби це як-небудь зачіпає збірну. Збірна тут ні при чому. Там монолітний колектив. До її тренерського штабу - повна довіра.

Гра триває до фінального свистка. І рахунком на табло, який ми побачимо після фінального свистка, буде вихід нашої збірної на Євро-2016", - розповів Павелко.

Таким чином очільник ФФУ спростував інформацію, ніби він може пролобіювати призначення свого кума, Шевченка, коучем збірної замість Михайла Фоменка.

Також Павелко заявив, що очолить комітет збірних ФФУ.

"Раніше його очолював Коньков. Зараз, швидше за все, його очолю я", - каже Павелко.

Коментарі ()