Українська правда

Президент Наполі в гніві: Якщо судді на боці Дніпра, то ми нічого не зможемо зробити

Сергей Шемшученко — 8 травня 2015, 11:41

Президент Наполі Ауреліо Де Лаурентіс після домашньої нічиєї у півфінальному матчі Ліги Європи з Дніпром розкритикував суддівство.

Основна претензія власника неаполітанського клубу була викликана тим, що судді зарахували гол Євгена Селезньова, забитий з оффсайду.

"Я в гніві. УЄФА хоче надати важливості марному турніру. Ми змушені проходити через це, оскільки це дає нам можливість претендувати на участь у Лізі Чемпіонів", - сказав він.

"Не можна призначати на півфінал шістьох суддів, які не в змозі впоратися зі своїми обов'язками. Я не можу звинувачувати своїх футболістів, вони повністю виклалися на полі, але якщо судді на боці Дніпра, то ми нічого не зможемо зробити", - додав Де Лаурентіс.

За його словами, президент УЄФА Мішель Платіні повинен організовувати суддівство краще, інакше йому не позбутися сумнівів у спортивному принципі Ліги Європи.

"У Лізі Чемпіонів я бачив Ніколу Ріццолі, а ми отримуємо Моена. Хто він такий? Ви коли-небудь чули про нього? Він авторитет? Він хоча б кваліфікований?", - цитує власника Наполі eurofootball.ru.