Українська правда

Радіти нічому. Це була тільки перша гра, і вся боротьба ще попереду, - Бойко

Сергей Шемшученко — 8 травня 2015, 12:47

Воротар "Дніпра" Денис Бойко в інтерв'ю програмі "Шлях до Варшави" на телеканалі "Футбол 2" прокоментував гру з "Наполі" в Лізі Європи (1: 1).

"Результат хороший насправді, але осад, напевно, все-таки залишився. Ми провели не найбільш вдалу гру, але результатом задоволені та будемо готуватися до матчу-у Києві, працювати над своїми помилками і виправлятися", - сказав він.

"Тренери вкажуть нам на них і допоможуть зробити правильні висновки, щоб якомога краще підготуватися до наступної гри. Своїми діями я допомагаю всій команді. Як і ті хлопці, які знаходяться на полі, та ті, які не потрапили у заявку", - додав голкіпер.

За словами Бойка, він заряджений однією метою, і кожен футболіст допомагає один одному досягти цієї мети.

"Давайте не будемо зараз розбирати наші помилки, що було неправильно. Ми пропустили гол, але зараз дуже складно сказати, хто помилився. З телеекранів видніше, і, можливо, склалася думка, що були "пожежі". Але на футбольному полі зовсім інша картинка, тому складно оцінювати ці епізоди", - зауважив він.

Відразу після гри важко, як зазначив Денис, оцінювати дії кожного гравця, команди в цілому та робити висновки.

"Був важкий матч, і за великим рахунком радіти нічому. Це була тільки перша гра, і вся боротьба ще попереду. Все визначиться у матчі-відповідь. Зараз з холодною головою готуємося до матчу чемпіонату, а потім перемкнемося на повторну гру", - підсумував Бойко.