Українська правда

Сачко: "Все вирішиться в останніх іграх"

Сергей Шемшученко — 9 травня 2015, 19:39

Донецький Олімпік заслуговує поваги.

Про це в ефірі телеканалу Футбол 2 заявив головний тренер Ворскли Василь Сачко, який поділився своїми емоціями від перемоги в матчі 23-го туру Прем'єр-ліги над Олімпіком (3:1).

"Перед грою звертав увагу своїх гравців на те, що Олімпік для нас незручний суперник. Команда заслуговує повагу. Вони грають у футбол, а не б'ють куди заманеться. Дай Бог їм успіху в Кубку України", - сказав Сачко.

"Почали гру непогано, контролювали м'яч, але помилилися. Молодці, що змогли все виправити. Не можна похвалитися другим таймом. Просили хлопців, щоб вони ще створювали моменти, але всю гру провести на одному диханні можна", - зазначив тренер.

На думку тренера Ворскли, все вирішиться в останніх турах.

"Хочу подивитися на турнірну таблицю в кінці чемпіонату і потім вже про щось говорити. Не хочу загадувати і робити якісь заяви. Ми готуємося до матчу з Іллічівцем. Все вирішиться в останніх іграх", - сказав фахівець.

"Чи зіграє з маріупольцями Громов? У нас є ще тиждень. До останнього були сумніви, чи зможе він зіграти сьогодні. У нього була мікротравма. Лікарі поставили його на ноги, він вийшов, заробив пенальті, був активний. Молодець, раді за нього і всю команду", - наводить слова Сачка footboom.com.