Головне

Кубок України. 1/2 фіналу. Динамо - Олімпік 4:1. Киян нарешті прорвало

20.05.2015 21:20 1072 0
Кубок України. 1/2 фіналу. Динамо - Олімпік 4:1. Киян нарешті прорвало

Київське Динамо нарешті прорвало у протистояннях з донецьким Олімпіком. Сталося це у матчі-відповідь 1/2 фіналу Кубку України. "Біло-сині", які до цього за три поєдинки лише одного разу змогли зіпсувати настрій "олімпійцям", у середу, 20 травня, аж чотири рази залишали свої автографи у сітці воріт Махарадзе. Щоправда, й Олімпіку є чим пишатися: вони вперше в історії забили Динамо.

Уже ні для кого не секрет, що Олімпік для Динамо є незручним суперником. Проте не цього разу. Кияни відзначилися вже на 4-й хвилині, скориставшись жахливою помилкою у захисті Дитятьєва. Зрозуміло, що такий швидкий гол Мігеля Велозу перешкодив усім планам Романа Санжара, а також заспокоїв нерви "динамівців", які так рано цій команді з Донецька ще не забивали.

Кияни спокійно володіли ініціативою, раз у раз турбуючи Махарадзе. Заурі у стрибках відбив удари Мігеля та Рибалки. Донеччани відповіди ударом Мохи у руки Рибці та виходом Драченка на ворота "динамівців", який у підсумку пробив дуже невдало. А під завершення тайму Ярмоленко після пасу Беланди скористався ще однією помилкою гостей в обороні.

У перерві Санжар виконав відразу дві заміни, але це його команді не допомогло. Уже на 8-й хвилині другої половини Мігель Велозу оформив дубль, пробивши без опіки з-за меж штрафної точно у кут. Після цього питання про переможця протистояння було зняте. Ребров дав перепочити Ярмоленку та Беланді, випустивши Ленса та Гармаша.

Динамо заспокоїлося, а Олімпік пішов у наступ, якщо це можна так назвати. Щоправда, свого досягнув. Спочатку Кадимян пробив трішки вище поперечини після навісу зі штрафного, а згодом Дитятьєв, скориставшись помилкою Рибки на виході, скоротив розрив у рахунку. Та сподіватися на інтригу у двобої вже якось не доводилося.

Ребров дав дебютувати у футболці Динамо Андрієвському. А гра у ці хвилини майже заспокоїлася. Лише у компенсований час Ленс забив четвертий гол у ворота Олімпіка після навісу Віди. На тому команди і завершили. Єдиною прикрою новиною для "біло-синіх" стало ушкодження Теодорчика, яке він отримав у той же компенсований час. Наскільки воно серйозне, наразі невідомо.

Коментарі ()