Головне

Прем'єр-ліга. 22 тур. Чорноморець - Дніпро 0:3. Гонка за Лігою Чемпіонів продовжується

03.05.2015 18:05 427 0
Прем'єр-ліга. 22 тур. Чорноморець - Дніпро 0:3. Гонка за Лігою Чемпіонів продовжується

Дніпропетровський Дніпро здобув легку перемогу у матчі 22-го туру із Чорноморцем. Дніпро у цій грі був у гостях, але грав з одеситами у Дніпропетровську. Для Чорноморця у цьому сезоні вже завдань майже немає. Команда навряд чи вилетить у Першу лігу, але невідомо, чи взагалі будуть одесити в наступному чемпіонаті через фінансовий крах свого власника Клімова.

Дніпро ж вирішує завдання зачепитися за друге місце, що дає право грати у Лізі Чемпіонів наступного сезону. Відрив Шахтаря складає лише одне очко, а отже кожна гра для команди Мирона Маркевича - це як кваліфікація в ЛЧ. Нинішній Чорноморець не зовсім відповідний суперник рівню Дніпра, але сюрпризи в українському футболі іноді бувають.

У стартові 30 хвилин матчу обидві команди нічим не турбували воротарів, грали обережно. Втім, несподіваний гол при такій грі записав на свій рахунок Калінич, який скористався помилкою захисників і відкрив рахунок на 32-й хвилині матчу.

На 44-й хвилині знову-таки Калінич подвоїв рахунок у матчі з досить сумнівного пенальті, що був призначений за начебто фол Петька на Бруну Гамі. Рішення рефері Ярослава Козика досить суперечливе.

У другому таймі обидві команди показали більш видовищний футбол. Дніпро грав сам і давав грати Чорноморцю. Номінальні господарі таки втратили пару-трійку нагод, щоб пробити цього вечора Бойка.

Дніпро ж свій третій гол забив на 76-й хвилині. Після чудового пасу від Безуса свій 100-й м`яч в чемпіонатах України оформив Євген Селезньов. Форвард Дніпра сам витяг "круглого" з воріт Мартищука і розцілував його з усіх боків. До речі, саме завдячуючи добротній грі Мартищука Чорноморець завершив гру не з таким вже й розгромним рахунком.

Коментарі ()